Over mij

Taartjes enZo! staat voor home-made taarten en taartjes van Lieske Hené: hartige en zoete hapjes voor elke feestelijke gelegenheid!

Na een studie franse taal-en letterkunde in Leiden en na geruime tijd werkzaam te zijn geweest bij gezondheidszorg gerelateerde bedrijven heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en ben in 2008 officieel gestart met Taartjes enZo! Sinds de start heeft Taartjes enZo! een hele ontwikkeling doorgemaakt. Kwaliteit en versheid van de ingrediënten staan voorop, maar ook een mooie presentatie is kenmerkend voor de producten van Taartjes enZo!

Ik beschouw het maken van patisserie als een passie. Mijn deskundigheid is het maken van mini-taartjes (mignardises), zowel zoet als hartig. Dit heeft ertoe geleid dat het verzorgen van high-tea’s inmiddels mijn core-business is geworden, maar ook het maken van diverse soorten zoete en hartige taarten staat hoog in het vaandel. Dit alles wordt bereid in eigen keuken met producten van de beste kwaliteit: echte roomboter, zoveel mogelijk verse vruchten en de beste kwaliteit chocolade. Mijn inspiratie haal ik uit de boulangeries in kleine franse dorpjes, de delicatessenzaken in New York, prachtige banketbakkers in Amsterdam of trendy cafés in Tel Aviv.
U kunt nu ook eenvoudige themataarten bestellen, die passend bij de gelegenheid en conform uw wensen worden gemaakt.