Reacties van klanten

-
(71)
1 2 3 4 5 6 7 8
>
(71) ver[leegkundigen brandwondencentrum
20 December 2015
email

Beste Lieske, Ilanit heeft ons vandaag getrakteerd. Een prachtige taart, een lust voor het oog, en verrukkelijk! Wij werden er blij van.
Dank u wel. U mag vaker mee geven aan Ilanit.... Het verhoogt de arbeidsvreugde!

(70) Marike
11 September 2015
email

Voor mijn verjaardag had ik de high tea 'Eenvoudig' besteld. Alles was erg lekker en ik kreeg veel positieve reacties. Heerlijk om niet zelf uren in de keuken te hoeven staan, maar voor een heel goede prijs lekker makkelijk hapjes op te kunnen halen op de dag zelf :-) Ik zou zo weer bij Taartjes Enzo bestellen! Ik heb nog 2 dagen erna van alles dat over was kunnen genieten :-)

(69) MdB
10 March 2015
email

Voor mijn 40ste verjaardag heb ik een high tea gehouden voor 20 vrouwen. Zelf heb ik wat voorbereid, maar Lieske heeft een prachtige aanvulling kunnen bieden. De mignardises waren prachtig, de quiches en sandwiches en Macarons allemaal een streling voor het oog. en ze smaakten zo mogelijk nog lekkerder! Alle lof en complimenten, van mij en van alle dames aan tafel. En bewust wat teveel besteld, mijn collega's hebben erna ook mijn verjaardag gevierd met zeer originele traktaties. Nogmaals dank Lieske en een enorme aanrader voor iedereen!

(68) Marieke
01 December 2014
email

Voor een afscheidsreceptie de high tea (eenvoudig) besteld. Het zag er allemaal mooi en feestelijk uit. Opvallend veel reacties van gasten, die zich af vroegen waar al dat lekkers vandaan kwam. Last but not least, er was ook voldoende, kortom een succes!


(67) Marjoke Middendorp
24 September 2014
email

Met ons gezin wonen wij in Frankrijk, manlief werkt regelmatig in Utrecht, zo ook met zijn 50ste verjaardag. We hebben hem toch kunnen verrassen met prachtige mignardises van Lieske, die ook nog eens heerlijk smaakten (heb ik me laten vertellen). Een schot in de roos, dank voor de kunstwerkjes!

(66) Marianne
28 July 2014
email

Vandaag heb ik mijn collega's getrakteerd op mignardises van Taartjes enZo! wat een prachtige mini-taartjes! En wat waren ze ontzettend lekker. Veel complimenten!


(65) Manon
25 March 2014
email

Lieske, heel erg bedankt nog voor het maken van de mooie Cars taart! Hij zag er prachtig uit en was heerlijk!

(64) Nadia
26 December 2013
email

Wat doe je als je graag je verjaardag wil vieren voor 12 meiden met een high tea maar niet de tijd hebt om zelf alles te maken? Dan bestel je bij Taartjes en Zo! Het was heerlijk! De high tea "net wat anders" was een goede aanvulling op alles wat ik zelf had gemaakt. Iedereen was er erg blij mee!(63) Irma
08 August 2013

Om mijn 40-ste verjaardag te feestelijk te kunnen vieren, schakelde ik Lieskes hulp in. Het werd een high tea, gecombineerde met een frisse, zoete taart en een hartige taart.
Het zag er om te beginnen prachtig uit en het was ook nog (en dat is het allerbelangrijkste) ontzettend lekker. De hoeveelheid was meer dan voldoende, maar het was zo lekker dat er niets overbleef om de volgende dag nog van te genieten (ik heb mijn gasten nog nooit zo vaak terug zien lopen naar de tafel met lekkers om toch nรณg maar een keer op te scheppen :) )...

(62) Karina en Matthijs
05 July 2013

Voor onze bruiloft hebben we gekozen voor vijf mooie taarten van Lieske. Het zag er prachtig uit en de taarten waren heerlijk, we hebben veel complimentjes gekregen over de taarten. Bedankt voor je bijdrage aan onze dag!

>

 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha