Reacties van klanten

-
(71)
1 2 3 4 5 6 7 8
(61) yvonne
07 April 2013

Zaterdag voor Pasen een surprise-party georganiseerd voor 2 lieve vrienden, die al jaren zeer gastvrij zijn naar ons toe.Met 7 vrienden een high tea party georganiseerd en op de site van Lieske terecht gekomen. We hebben gekozen voor "net even anders" (10 pers) en hebben zelf verse scones gebakken en sandwiches gemaakt. Toen de gebaksdozen opgehaald en opengemaakt werden waren we erg verrast. Het zag er geweldig uit! De tafel feestelijk gedekt met div. etagères en bubbles klaargezet. Het was een super leuke (surprise) party en i kreeg veel complimentjes. Het voordeel van thuis genieten is, dat je geen tijdslimiet hebt, wat de meeste restaurants eisen. Alle hulde aan Lieske en dit is een enorme aanrader. Ik zal haar zeker aanbevelen.


(60) Ro&Sa
07 March 2013

Als wij thee drinken denken we aan de heerlijke en geweldige 'tea party' die je voor onze familiereunie (Amerika, Israël, Nederland Marocco) had georganiseerd. Wat een feest in een feest was dat. Salomon heeft reeds een foto gestuurd maar de werkelijkheid was nog mooier.Je kunt daarna maar aan één ding denken: wanneer kunnen we weer iets vieren met Lieske's taartjes en zo !

(59) NiCla
11 February 2013

De taartjes waren he-le-maal top!
Dank dat je me hebt willen helpen. Planning was wel heel krap.
Kreeg allemaal enthousiaste reacties van mijn vriendinnen.
Scones en sandwiches hadden we niet weg moeten laten.
Die waren in no-time allemaal op.


(58) Marian
17 January 2013
email

Wat een feest was de bat mitswa van onze dochter, zaterdag. En dat zeker mede dankzij de geweldig gecaterde lunch en de prachtige taart van Taartjesenzo. Wat hebben we lekker gegeten. Het was niet de eerste keer dat we gebruik maakten van Lieske's diensten (we genoten al eens van heerlijke borrelhapjes op een verjaardagsfeest) en het zal ook niet de laatste keer zijn.

(57) Geeke
01 December 2012

Eind oktober een heerlijke high tea 'net iets anders' laten verzorgen door Lieske.Wat een feest!Heerlijke zoete en hartige hapjes zijn met uiterste zorg en liefde(voor zover je dit kunt proeven)klaargemaakt,en wat hebben mijn gasten en ik hiervan genoten!Lieske bedankt en ik beveel je zeker aan en kom graag nog eens bij je terug.

(56) Anneloes
19 November 2012

Beste Lieske,

Vorige week heb ik een heerlijk high tea feestje gehad dankzij jou hapjes!

Bedankt

(55) Maaike en Remco
19 August 2012
email

Dag Lieske,
Hartelijk dank voor het maken van onze bruidstaart(jes). Wij wilden graag citroenschuimtaart op onze bruiloft en jij hebt daar heerlijke minitaartjes van gemaakt die niet alleen heerlijk smaakten, maar er ook prachtig uitzagen. Wij waren er heel blij mee en onze gasten ook!

(54) maartje & ivo
10 June 2012

Wat een heerlijke en prachtige verjaardagstaart voor de eerste verjaardag van Mels! Het was bijna zonde om Bumba in stukken te snijden, maar na de eerste happen, absoluut geen spijt van gehad. Heerlijk! En we hebben de foto's nog...

(53) Hanneke
23 May 2012
email

Beste Lieske,
de mignardises die ik bij je bestelde als traktatie op het werk
ter gelegenheid van mijn verjaardag waren heerlijk.
De complimenten van collega's waren niet van de lucht.
Een feestelijke dag dus, mede dankzij jouw mignardises.

Met vriendelijke groet, Hanneke(52) Noor koster
12 May 2012
email

Beste Lieske,

Ik wil je nog even laten weten dat je hapjes zondag erg in de smaak zijn gevallen. Mijn verjaardag was mede daardoor zeer geslaagd.

Bedankt daarvoor!


Met vriendelijke groet,

Noor Koster
 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha